در واکنش به اظهارات احمدی نژاد - کاخ سفید: ایران برای بهبود روابط یک یا دو گام دیگر بردارد

در واکنش به اظهارات احمدی نژادکاخ سفید: ایران برای بهبود روابط یک یا دو گام دیگر بردارد پس از آنکه محمود احمدی نژاد اقدامات بیشتر آمریکا برای کاهش تنش در روابط دو کشور را خواستار شد کاخ سفید اعلام کرد که ایران باید گام‌های بیشتری را برای بهبود روابطش با

در واكنش به اظهارات احمدي نژاد
كاخ سفيد: ايران براي بهبود روابط يك يا دو گام ديگر بردارد

پس از آنكه محمود احمدي نژاد اقدامات بيشتر آمريكا براي كاهش تنش در روابط دو كشور را خواستار شد كاخ سفيد اعلام كرد كه ايران بايد گام‌هاي بيشتري را براي بهبود روابطش با آمريكا بردارد.

گوردون جاندروئه، سخنگوي كاخ سفيد با بيان اين كه "ما كاملا با رييس جمهور ايران موافقيم؛ يك يا دو گام ديگر لازم است" در اظهاراتي مضحك گفت: اجازه دهيد اين كار را با تعليق فرايند غني‌سازي در ايران آغاز كنيم و از آنجا ادامه دهيم.

محمود احمدي نژاد، رييس جمهور كشورمان روز گذشته در كنفرانسي خبري در پاسخ به سوالي درباره پيگيري‌هاي گروه 1+5 جهت صدور قطعنامه‌ سوم عليه جمهوري اسلامي ايران علي‌رغم انتشار گزارش البرادعي و 16 نهاد اطلاعاتي آمريكا، انتشار اين گزارش را گام مثبتي ارزيابي و خاطرنشان كرد: اين گام به سمت جلو برداشته شده و اگر يكي، دو گام ديگر برداشته شود، شرايط كاملا متفاوت خواهد بود و مسائل پيش‌رو پيچيدگي خود را از دست مي‌دهد و راه براي حل مسائل اساسي در منطقه و در تعاملات دوجانبه بازخواهد شد.

آمريكا به رغم انتشار اين گزارش اطلاعاتي از متحدانش خواسته است به اعمال فشارها عليه ايران براي رها كردن برنامه هسته‌يي اين كشور ادامه دهند.


| شناسه مطلب: 81335