جوهر حج، ذکر و یاد خداست

آیت‌الله محمدی ری‌شهری در همایش ایرانیان خارج از کشور (سال 1386):جوهر حج، ذکر و یاد خداستهمایش  سال گذشته ایرانیان خارج از کشور با حضور جمع کثیری از نخبگان علمی، فرهنگی و چهره‌های اجتماعی در سالن اجتماعات بعثه مقام معظم رهبری برگزار شد.در این همایش،

آيت‌الله محمدي ري‌شهري در همايش ايرانيان خارج از كشور (سال 1386):
جوهر حج، ذكر و ياد خداست
همايش  سال گذشته ايرانيان خارج از كشور با حضور جمع كثيري از نخبگان علمي، فرهنگي و چهره‌هاي اجتماعي در سالن اجتماعات بعثه مقام معظم رهبري برگزار شد.
در اين همايش، تعداد زيادي از ايرانيان پس از سال‌ها مهاجرت، در جمع خانواده‌هاي ايراني حضور يافته و با احساس حضور در ايران به شدت تحت تأثير قرار گرفتند.
سرپرست حجاج جمهوري اسلامي ايران در اين همايش گفت: جوهر و حقيقت حج ذكر و ياد خداست و هر چه اين حقيقت در اعمال و رفتار انسان بيشتر حضور پيدا كند، مناسك و اعمال انسان نورانيت و معنويت بيشتري پيدا خواهد كرد.
آيت‌الله محمدي ري‌شهري افزود: ذكر و ياد خدا در سرزمين مكه براي انسان، تحول‌آفرين است و اين از منافع حج است كه خداي متعال در قرآن كريم بر آن تأكيد كرده است.
آيت‌الله محمدي‌ري‌شهري با استناد به فرمايشي از رهبر معظم انقلاب، حج را حركتي هدفمند و آگاهانه و در جهت واحد برشمرد و افزود: تار و پود اين حركت هدفمند، ياد خدا و همدلي بندگان خداست.
وي خاطر نشان كرد: ياد خدا موجب تشكيل يك پايگاه مستحكم معنوي براي زندگي سعادتمندانه انسان خواهد شد.
نماينده ولي فقيه در جمع صدها ايراني خارج از كشور كه براي انجام اعمال حج به عربستان سعودي آمده‌اند، توصيه كرد: اگر به مناسك و اعمال انسان روح ذكر دميده شود، نورانيت اين سفر روحاني شامل ساير اعضاي خانواده او هم خواهد شد.
وي افزود: متأسفانه هم‌اكنون برخي از جوانان نسل سومي كشور از هويت ملي و ديني خود اطلاعات مناسبي ندارند و اين مسأله در مواجهه با تبليغات مسموم دشمنان موجب بي‌تفاوت شدن افراد نسبت به هويت ملي و ديني خود شده است.
سرپرست حجاج جمهوري اسلامي ايران گفت: بر شما زائران خانه خداست كه با بهره‌گيري از ظرفيت‌هاي معنوي حج، در رفع اين مشكل هر يك به سهم خود تلاش كنيد.
آقاي ري‌شهري با استناد به روايتي از امام صادق عليه‌السلام گفت: كساني كه در مهاجرت نسبت به گسترش تعاليم اهل بيت و آرمان‌هاي متعالي نظام جمهوري اسلامي تلاش مي‌كنند، در روز قيامت به عنوان «يك امت واحده» محشور خواهند شد.
وي توضيح داد: امت واحد لقبي است كه قرآن مجيد، حضرت ابراهيم را با آن ستوده و امام راحل(ره) نيز مرحوم شهيد بهشتي را با آن خطاب كردند.
اميرالحاج جمهوري اسلامي ايران با برشمردن آفات ذكر و ياد خدا گفت: بايد با شناخت و پرهيز از آفات ذكر خدا در اين سفر معنوي خود نسبت به تعميق ياد خدا در جان خود تلاش كنيم.
وي به خانواده‌هاي ايرانيان خارج از كشور توصيه كرد: جوانان خود را براي انجام حج و عمره تشويق كرده و از نتايج تحول‌زاي آن بهره‌مند شوند.
وي همچنين از ايرانيان خارج از كشور خواست تا ارتباط خود را با كشور حفظ كنند و همواره در مقابل هجمه‌هاي تبليغاتي كشورهاي ديگر از كشور ايران اسلامي دفاع كنند.


| شناسه مطلب: 82105