بازخوانی پیام رهبر فرزانه انقلاب در حج 88

موج توجه امت‌های اسلامی به ضرورت وحدت مهدی قائمی‌مهر سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در جده رهبر معظم انقلاب اسلامی همه ساله در پیام حج خود توجه ویژه‌ای به دو بعد فردی و اجتماعی حج دارند.امسال نیز ایشان در بعد فردی حج را چشمه زلالی خواندند که حج گذار ر

موج توجه امت‌هاي اسلامي به ضرورت وحدت

مهدي قائمي‌مهر

سركنسول جمهوري اسلامي ايران در جده


رهبر معظم انقلاب اسلامي همه ساله در پيام حج خود توجه ويژه‌اي به دو بعد فردي و اجتماعي حج دارند.امسال نيز ايشان در بعد فردي حج را چشمه زلالي خواندند كه حج گذار را از آلودگي‌هاي گناه و غفلت پاك مي‌كند و اساس تحول و تغيير در زندگي دنيوي و اخروي وي مي‌شود.

در بعد اجتماعي نيز كعبه را مظهر توحيد كلمه و زمينه‌ساز برابري مسلمين عنوان فرمودند كه بر استحكام پيوندهاي برادري و الفت و وحدت مسلمين و امت‌هاي اسلامي دلالت مي‌كند.

با توجه به اينكه مخاطب پيامهاي حج، امت بزرگ اسلامي از كليه كشورها هستند، حضرت آيت الله خامنه‌اي در پيام سالانه خود به تشريح و تحليل كامل اوضاع جهان و كشورهاي اسلامي مي‌پردازند و در اين پيام نيز چند هشدار را كه مصاديقي از شرايط كنوني جهاني و مقايسه با گذشته بود عنوان نموده بودند؛ تلاش روزافزون بد خواهان براي تفرقه بين مسلمانان پيشينه تاريخي بسيار طولاني دارد و منابع استعمار قديم و استعمار نو هميشه در متحد نبودن مسلمين بوده است، چرا كه تاريخ نيز گواهي مي‌كند هر گاه اكثر اقوام مسلمان در قالب يك حكومت مركزي درآمده‌اند به قدرت شكست ناپذيري تبديل شده موجب توسعه دين مبين اسلام در شرق و غرب جهان شده‌اند. اما امروز استعمار نو با زيركي و چهره‌اي حق به جانب يا با تفرقه افكني و شعله ور كردن مسائل فرقه اي و يا با آتش افروزي و تجاوز به جابه‌جايي براي تضعيف هميشگي قواي امت اسلام تلاش مي‌نمايد. رهبر انقلاب در پيام خود، پيدايش و پيروزي انقلاب اسلامي را نماد رسوايي چهره پليد و شيطاني استعمار نو معرفي كرده و تأكيد نموده بودند كه جمهوري اسلامي ايران دوست و يار تمام ملت‌هاي مسلمان و مخالف سياست و طرح تفرقه‌افكنانه است. تلاش بزرگان و علماي كشورهاي مسلمان براي خنثي كردن توطئه‌هاي دشمنان و توجه به ضرورت احترام به تمام مذاهب اسلامي در جهت وحدت مسلمين به عنوان اصلي توحيدي، نيز از اشارات ارزشمند پيام امسال بود كه قطعاً در محافل مذهبي و سياسي كشورهاي اسلامي و عربستان مورد توجه و زمينه‌ساز الفت مي‌شود. بي‌ترديد، زمينه‌هاي اتحاد ملت و دولتهاي مسلمان چيزي جز اصل دين و قرآن و سنت رسول ا...(ص) نيست كه ريشه در بنيان و اساس اسلام دارد و تمام تلاش دشمنان اسلام نيز جدا كردن همين حلقه‌هاي بهم پيوسته است. انشاءالله وحدت كلمه، هوشياري و بصيرت امت و دولتهاي اسلامي كه موج بيداري آن در اقصي نقاط عالم قابل رويت است، موجب نااميدي دشمنان قسم خورده و مشترك مسلمانان مي‌شود.


| شناسه مطلب: 82597