بخش 1

حج در حدیث ابرار


1


ميقات حج - سال دهم - شماره چهلم - تابستان 1381

امام خميني (قدّس سرّه) :

« . . . لازم است زائرين محترم بيت الله الحرام از هر ملّت و مذهبي كه هستند به فرامين قرآن كريم گردن نهند و در مقابل سيل شيطاني بنيان كن اسلام زدايي شرق و غرب و وابستگان بي اراده آنان ، دست اخوّت اسلامي به هم دهند و به آيات شريف الهي كه آنان را به اعتصام به حبل الله فراخوانده و از تفرقه و اختلاف تحذير و نهي فرموده است ، توجّه كنند . از اين فريضه عبادي ـ سياسي اسلام ، در آن امكنه شريفه كه به حق براي مصالح موحّدين و مسلمين جهان بنا شده است ، بيشترين استفاده معنوي و سياسي را نموده و به سرّ قربانگاه ابراهيمي ـ اسماعيلي توجّه كنند كه براي خداي تبارك و تعالي و هدف مقدّس اسلام تا سر حدّ فداي عزيزترين ثمره وجود خود بايد ايستاد و از هدف الهي دفاع نمود . . . »


241


حضرت آية الله خامنه اي ( مد ظله العالي ) :

« . . . در حجّ بايد مسائل جهان اسلام بررسي شود . بزرگترين مسأله عمومي مسلمين پس از لزوم آمادگي براي دفاع از اسلام و هويّت جمعي مسلمين مسأله ملّت هاي زير ستم و مبارزي است كه دست طغيان و كفر و استكبار ، آنان را مقهور و مظلوم ساخته و سخت ترين شرايط زندگي را بر آنان تحميل كرده است . ملّت مظلوم فلسطين نمونه بارزي از اينگونه ملّت هاست . . .

و امروز بحمد الله عنصر ايمان و جهاد اسلامي در مبارزات ملّت فلسطين در داخل وطن مغصوب ، زنده شده و به همين جهت ، معادله قدرت در فلسطين به سود فلسطينيان نسبت به گذشته تغيير كرده است . . . »


| شناسه مطلب: 83278