سرپرست حجاج ایرانی:
انعکاس رسانه ای حج ایرانیان، ترفندهای دشمنان را خنثی می کند
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت گفت: متاسفانه امروزه در دنیا تبلیغات خاصی علیه جمهوری اسلامی ایران به راه انداخته اند و اگر اخبار حج و عملکرد حجاج ایران به درستی در رسانه ها پوشش داده شود، می تواند بسیاری از ترفندهای دشمنان را خنثی کند.
حجت الاسلام و المسلمین سید علی قاضی عسکرنماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی روز چهارشنبه پیش از عزیمت به عربستان در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در فرودگاه امام خمینی (ره) با اشاره به فضاسازی ها علیه حج ایرانیان اظهار داشت: مناسب است که امسال رسانه ها بیش از گذشته با شفاف سازی مردم را به سمت معنویات سوق دهند.
سرپرست حجاج ایرانی گفت: در این فضای ملتهب سیاسی که علیه ایران به راه افتاده، نیازمند حفظ آرامش به خصوص برای زائران حج هستیم.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت گفت: زائران ایرانی به عنوان سفیران کشورمان در ایام حج باید با اعمال و رفتار خود طوری عمل کنند که موجب خنثی شدن ترفندهای دشمنان مسلمانان شوند.
حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسکر گفت: زائران ایرانی باید با اعمال و رفتار حسنه خود زینت بخش تشیع باشند زیرا این مهم می تواند تاثیر بسیار زیادی در خنتی سازی موضوع ایران هراسی داشته باشد.
وی با بیان اینکه فضای جهان اسلام در خصوص ایران نسبت به سالهای گذشته تغییر کرده و خیلی بهتر شده است، گفت: با توجه به عملکرد جمهوری اسلامی ایران در جهان اسلام ، تبلیغات علیه ایران اسلامی رنگ باخته و تاثیر ندارد.
وی گفت: اطلاع رسانی صحیح و به دور از هرگونه حاشیه سازی نقش بسزایی در ایجاد و حفظ آرامش جامعه و همچنین برای حجاج دارد و موجب حفظ آرامش، اطمینان خاطر و راحتی بیشتر در جامعه می شود.
وی افزود: رسانه ها باید از نشر اخبارکذب یا اخباری که باعث ایجاد التهاب در جامعه باشد پرهیز کنند و مسائل جامعه را تحت الشعاع شایعات قرار ندهند.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با تایکد براینکه رسانه ها باید موضوع وحدت امت اسلام را مد نظر قرار دهند و از ارائه اخباری که به ایجاد تفرقه منجر می شود، خودداری کنند، افزود: اصل وحدت امت اسلام از اولویت خاصی برخوردار است. حج یک فضای معنوی است که در بسیاری از مسائل می تواند جامعه را تحت تاثیر خود قرار دهد.
سرپرست حجاج ایرانی اظهار داشت: در این ارتباط رسانه ها می توانند با انعکاس ریزترین نکات و مسائلی که در جامعه وجود دارد، فضای حج و امثال آن را ملتهب کنند یا به سمت مسائل معنوی فرا خوانند و آرامش ایجاد کنند.