نماینده ولی فقیه در امور حج وزیارت:

شرایط طبخ غذا بسیار بهتر از گذشته است نماینده ولی فقیه در امور حج وزیارت:

شرایط طبخ غذا بسیار بهتر از گذشته است نماینده ولی فقیه در امور حج وزیارت:

شرایط طبخ غذا بسیار بهتر از گذشته است بعثه مقام معظم رهبری در گپ بعثه مقام معظم رهبری در سروش بعثه مقام معظم رهبری در بله
نماینده ولی فقیه در امور حج وزیارت:

شرایط طبخ غذا بسیار بهتر از گذشته است نماینده ولی فقیه در امور حج وزیارت:

شرایط طبخ غذا بسیار بهتر از گذشته است نماینده ولی فقیه در امور حج وزیارت:

شرایط طبخ غذا بسیار بهتر از گذشته است نماینده ولی فقیه در امور حج وزیارت:

شرایط طبخ غذا بسیار بهتر از گذشته است نماینده ولی فقیه در امور حج وزیارت:

شرایط طبخ غذا بسیار بهتر از گذشته است
نماینده ولی فقیه در امور حج وزیارت:

شرایط طبخ غذا بسیار بهتر از گذشته است

نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی دربازدید از آشپزخانه های مرکزی در مدینه منوره تاکید کرد: شرایط طبخ غذا برای زائرین ایرانی نسبت به گذشته بسیار بهتر است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، حجت الاسلام والمسلمین سید علی قاضی عسکر که پس از بازدید از آشپزخانه های زین و دخیل با خبرنگاران سخن میگفـت ، افزود: طبخ و توزیع غذای هزاران زائر کار طاقت فرسایی است و تلاش همه عزیزانی که در این زمینه فعالیت می کنند؛ قابل تقدیر است.
وی با اشاره به اینکه در طبخ غذا چند مسئله درجلسات کارشناسی سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری مورد توجه قرار گرفته است ، اظهار داشت: اولین مسئله رعایت بهداشت دراین آشپزخانه هاست و آنچه احتمال داده شود برای زائر خطرایجاد می کند ازابتدا پیش بینی و جلوی آن گرفته می شود.
وی نکته دوم را مواد غذایی ذکر کرد وگفت: کارشناسان بهترین مواد غذایی موجود در بازار را برای غذای زائر تهیه و تلاش می کنند غذایی که طبخ می شود متناسب با ذائقه زائر باشد تا از آن  خوب استفاده کند.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت نکته سوم را پخت غذاعنوان کرد و افزود: آشپزهای اعزامی به عربستان شغل شان همین است و از سال ها تجربه حضور در حج بهره می برند و تلاش می نمایند که با طبخ خوب و تنوع غذایی به سلامت حجاج کمک کنند.
وی اضافه کرد: مثلا در قدیم غذاها را سرخ می کردند ولی اکنون دیگر از این شیوه استفاده نمی شود و غذا به صورت بخارپز پخت می شود.
وی برخورداری ازتجهیزات مناسب را نکته چهارم دانست و با اشاره به اینکه در حدود پانزده سال قبل معمولا مدیران کاروان ها در هتل ها غذا پخت می کردند، اظهار داشت: با استفاده از آشپزخانه های  متمرکز و تجهیزات جدید شرایط طبخ غذا تغییر یافته است.
وی گفت: چند سال قبل آشپزهای عزیزساعت ها ناچار بودند درهوای گرم عربستان و حرارت بالایی که در آشپزخانه ها بود کار و غذا را طبخ کنند ولی با کارشناسی و اقداماتی که صورت گرفت  الان حرارت فوق العاده ای  در محیط آشپزخانه ها نیست و شرایط نسبت به گذشته بسیار بهتراست.
وی مجموعه افرادی را که در آشپزخانه ها کار می کنند بسیار با انگیزه و با اخلاص دانست و گفت: فشار کار در آشپزخانه ها برای افرد عادی قابل تحمل نیست ولی این عزیزان هیچ وقت از این شرایط شکوه نکرده ومی گویند خدمتگزاری به حجاج  نعمت بزرگی برای ماست.
وی با اشاره به حضور ناظر بهداشت در آشپزخانه ها افزود: ناظر بهداشت مسایل بهداشتی را از لحظه طبخ تا توزیع غذا درسطح کاروان ها کنترل می کند.
نماینده ولی فقیه در ادامه با اشاره به اینکه یک نوع غذای عادی و یک نوع غذای رژیمی در هر وعده غذایی طبخ و توزیع می شود، گفت: تلاش شده است تنوع غذایی رعایت شود تا زائر در طول شش روزی که در مدینه است از نظر نوع غذا دلزدگی پیدا نکند.
وی افزود: درحال حاضر روزانه در هر وعده حدود 5000 پرس غذا در آشپزخانه دخیل طبخ می شود که درمدینه بعد این تعداد به حدود 7000 پرس افزایش می یابد، در آشپزخانه زین نیز به همین شکل عمل و متناسب با حضور زائر در مدینه  ظرفیت طبخ غذا  کم ویا زیاد می شود.


 


| شناسه مطلب: 89488




زین آشپزخانه حج



نظرات کاربران