رئیس بیمارستان هلال احمر درمکه:

روزانه به 1700 نفر از حجاج در مکه مکرمه خدمات پزشکی و درمانی ارائه می‌شود

رئیس بیمارستان هلال احمر کشورمان در مکه مکرمه گفت: مطب‌ها، درمانگاه‌ها و بیمارستان مخصوص حجاج کشورمان در مکه مکرمه روزانه به طور متوسط به هزار و700 نفر خدمات پزشکی و درمانی ارائه می‌کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی حج، دکتر روستا با اشاره به روند درمان مراجعه‌کنندگان به 60 مطب و 5 درمانگاه سطح شهر مکه اظهار کرد: حجاج ابتدا  به مطب‌ها و درمانگاه‌ها مراجعه کرده و تحت درمان قرار می گیرند و اگر به رسیدگی بیشتر نیاز باشد، بیمار با آمبولانس به بیمارستان هلال احمر انتقال داده شده و روند درمان در بیمارستان دنبال می‌شود.
به گفته وی این بیمارستان شامل بخش‌های مختلف از جمله اورژانس، بستری زنان و مردان، بخش CCU و تخصص‌های داخلی، قلب، جراحی ، زنان، روان‌پزشکی ، چشم‌پزشکی، ارتوپدی، عفونی، نورولوژی ، اعصاب و روان و دندانپزشکی است و زائران می‌توانند در صورت نیاز و ارجاع متخصصین حاضر در درمانگاه‌ها برای دریافت خدمات درمانی تکمیلی از این مرکز استفاده کنند.
رئیس بیمارستان هلال احمر همچنین با اشاره به حادثه‌ای که برای سه زائر کشورمان در یکی از اتوبوس‌های درون شهری مکه رخ داده بود گفت: سه زائر خانم کشورمان در اتوبوس درون شهری مکه دچار آسیب‌دیدگی شده و  بوسیله آمبولانس به بیمارستان انتقال داده می‌شوند. در بیمارستان از آنها عکس گرفته شده و پس از معاینه پزشکان ، تشخیص داده می‌شود که این سه زائر جراحات سطحی داشته و نیازی به بستری ندارند بنابراین آنها مرخص می‌شوند.


شمسی پور شریفی از کاروان شماره 17693 تهران، شهربانو آقاجان نتاج آهنگر از کاروان 17695 تهران وکاظمیه خونیاب نژاد از کاروان 20062 خوزستان عصر روز گذشته(شنبه) سه زائری بودند که در یکی از اتوبوس‌های درون‌شهری مکه دچار آسیب‌دیدگی شدند.


 


| شناسه مطلب: 89673




حج97