12600 زائر ایرانی امشب مهمان شهر پیامبرند

رئیس ستاد مدینه با اشاره به اینکه تاکنون بیش از 28800 زائر در قالب 200 کاروان از مکه به مدینه منتقل شده اند، اظهار داشت: تا پایان امروز نزدیک به 12600 نفر از این تعداد در مدینه باقی می مانند و بقیه پس از شش روز اقامت درشهر پیامبر به کشور بازگشتند.

آقای اکبر رضایی در گفتگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی در مدینه با اعلام این مطلب افزود: تا پایان امروز (چهاردهم شهریور ماه) با سیزده پرواز خطوط هوایی ایران ایر و سعودی نزدیک به 3400 زائر به ایران منتقل خواهند شد.
وی با اشاره به بازدید خود از روند امور فرودگاهی و اجرایی در فرودگاه مدینه اظهار داشت: پروازهای زائران مدینه بعد و ترانزیت ازاین فرودگاه روال عادی دارد و روان و خوب انجام و بارهای زائران نیز برای انتقال به ایران به موقع به شرکت های هواپیمایی تحویل می شود . 
بگفته وی روزانه حدود 3300 تا 3400 حاجی از فرودگاه مدینه به ایران باز می گردند و  پروازهای ترانزیت از این فرودگاه نیزکه درحال حاضر تنها به مقصد فرودگاه مدینه انجام می شود  روز جمعه آینده پایان می یابد.  
رئیس ستاد مدینه علت برخی تاخیرها ازطرف خطوط هوایی سعودی در روزهای اخیر را  نقص فنی هواپیما ذکر کرد و گفت: تلاش شده است درخصوص تاخیرها به حجاج عزیز به موقع اطلاع رسانی شود تا در فرودگاه معطل نشوند.
وی وضعیت پروازها را درمقایسه با سال گذشته درمجموع مطلوب ترتوصیف کرد و افزود: به دو شرکت هواپیمایی ایران ایر و سعودی تاکید شده است با توجه به اینکه موضوع انتقال در خدماتی که به زائران ارائه می شود اهمیت دارد ، تلاش کنند این بخش نیز به خوبی انجام شود و روند انتقال روان و بدون تاخیرتا پایان عملیات ادامه یابد.
آقای رضایی اضافه کرد: انتقال زائران به مقصد ایستگاه های ارومیه، اهواز، بوشهر، رشت ، زنجان، بندرعباس و کرمانشاه به پایان رسیده و به مقصد ایستگاه های اصفهان، زاهدان، تهران، شیراز، کرمان ، همدان و مشهد درحال انجام است و پروازها به مقصد ایستگاه های بیرجند، تبریز ، ساری ، گرگان و یزد هنوز آغاز نشده است.
وی با اشاره به اینکه درهریک از آشپزخانه های زین و دخیل روزانه بین 6500 تا 7000 پرس غذا درهر وعده طبخ و توزیع می شود، ادامه داد: در رستوران بین راهی المحمدیه ارائه یک وعده غذای گرم به حجاجی که از مکه عازم مدینه هستند ؛ همچنان ادامه دارد. 
آقای رضایی افزود: در خصوص وسایل و اقلام غذایی موجود درانبارها نیز مدیریت لازم انجام و به مسئولان انبارها تذکر داده شده است اقلام مصرفی که خراب شدنی است روزانه تهیه شود و اقلام مدت دارهم مدیریت شود که باقی نماند. 
 


| شناسه مطلب: 90339




مدینه رضایی حج97