اعزام حجاج کردستانی به سرزمین وحی از اوایل مرداد

مدیر حج و زیارت کردستان گفت: زمان اعزام کاروان های حج این استان از اوایل مرداد آغاز می شود و در طول مدت اعزام ۱۵ کاروان راهی سرزمین وحی می‌شوند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی حج، هاشم ناظمی جلال مدیر حج و زیارت کردستان گفت: ۶ کاروان از سنندج، ۲ کاروان از سقز، ۲ کاروان از بانه و سروآباد، سه کاروان از مریوان، یک کاروان از قروه و دهگلان و یک کاروان از بیجار عازم این سفر معنوی می‌شوند.


وی با اشاره به اینکه ۷۰۵ نفر از این زائران از شهرستان‌های سنندج، دیواندره و کامیاران در قالب پنج کاروان به مدینه‌بعد اعزام می‌شوند اضافه کرد: ۵۳ درصد از ۷۰۵ نفر حجاج اعزام‌شده از سه شهرستان یادشده مرد و ۴۷ درصد نیز زائران زن هستند. امسال ۸۶ هزار و ۵۰۰ زائر ایرانی به سفر معنوی حج اعزام می‌شود و سهم استان کردستان از این تعداد، ۲ هزار و ۱۵ نفر است که تمام کاروان‌ها مدینه‌بعد هستند.


مدیر حج و زیارت کردستان با بیان اینکه زائران حدود یک ماه در مدینه و مکه حضور خواهند داشت، یادآور شد: یک جلسه متمرکز آموزشی برای آشنایی زائرین با مناسک حج انجام‌گرفته است و جلسه دوم هم هم‌زمان با هفته حج (۱۳ تا ۱۹ تیر) انجام می‌شود. جلسات آموزشی مختص کاروان‌ها برگزارشده و هر کاروان ۱۲ جلسه آموزشی را برگزار کرده‌اند.


وی با اشاره به نام‌گذاری امسال با عنوان رونق تولید از سوی رهبر معظم انقلاب تأکید کرد: انتظار از حجاج این است که تا حدامکان خرید خود را از داخل انجام دهند تا از تولید داخلی حمایت شود.: ایستگاه پروازی زائران کردستانی، فرودگاه همدان است.


گفتنی است، پارسال یک هزار و ۹۲۵ زائر از استان به خانه خدا مشرف شدند که امسال تعداد زائران ۹۰ نفر بیشتر شده است.


منبع: ایرنا


| شناسه مطلب: 94245




حج98 کردستان