علمای اهل سنت ایران:
حجاج ایرانی اخوت و برادری اسلامی را در حج به نمایش می گذارند
چندتن از علما و مدیران کاروانهای اهل سنت ایران در حج تمتع 98 تاکید کردند که حجاج ایرانی امسال اخوت و برادری اسلامی را در موسم حج به نمایش خواهند گذاشت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، این موضوع در محفل انس و معرفت ویژه کاروانهای اهل سنت در هتل النخله مکه مکرمه مطرح شد.
بانی این مراسم مدیریت اهل سنت بعثه مقام معظم رهبری بود و در آن بیش از 700 زائر کاروانهای اهل سنت کشورمان حضور داشتند.
این مراسم با تلاوت قرآن توسط «حمید احمدی وفا» قاری بین المللی قرآن کریم آغاز شد که با تحسین و استقبال پرشور شرکت کنندگان همراه بود. مولودی خوانی و مدیحه سرایی از سوی «سیدکمال توانا» از زائرین کاروانهای اهل سنت در وصف حضرت رسول اکرم (ص) از دیگر بخش های این محفل انس و معرفت بود.
ماموستا «جمال خادمیان» روحانی کاروان استان کردستان در این مراسم با تقدیر از بعثه مقام معظم رهبری برای برگزاری حجی عزتمندانه برای حجاج ایرانی گفت: سرزمین مکه هم شرف مکانی و هم شرف زمانی دارد و زائرین باید با ذکر، تسبیح ، تهلیل ،صلوات و حضور در نماز جماعت قدر این زمانها و مکان ها را بدانند و حداکثر استفاده را از این فرصت معنوی ببرند.
ماموستا «فائق رستمی» نماینده مجلس خبرگان رهبری از استان کردستان و عضو شورای افتاء بعثه نیز با بیان آیه ای از قرآن کریم گفت که وجود پیامبر گرامی اسلام (ص) برای مؤمنین و تمامی جهانیان سرشار از خیر و برکت است.
وی افزود: زائران ایرانی بیت الله به عنوان سفرا و نمایندگان جمهوری اسلامی ایران هستند و باید اخوت و برادری را در این سرزمین به نمایش بگذارند .
حجت الاسلام والمسلمین «هادی اکبری» مدیر اهل سنت بعثه مقام معظم رهبری نیز در این همایش تصریح کرد: پیامبر گرامی اسلام (ص) در راستای اتحاد و همبستگی مسلمین در زمان حیاتشان تلاش می کردند و تا آخرین لحظات عمر با برکتشان دغدغه امت واحده اسلامی را داشتند.
وی یکی از سنت های پیامبر را بستن عقد اخوت بین مسلمین و اصحاب دانست و افزود: امروز با تأسی از پیامبر اکرم (ص) باید در سراسر جهان اسلام منادی برادری و پرچم دار اخوت دینی باشیم.
حجت الاسلام والمسلمین اکبری گفت: حجاج باید این فرصت را مغتنم شمرده و با توبه، ذکر، نماز و دعا در این اماکن مقدس، به بهترین نحو ممکن از آن بهره مند شوند و با حجی مقبول به وطن بازگردند.
اجرای سرود و مولودی خوانی توسط «مجتبی عظیمی» از مدیران کاروان های اعزامی از استان کرمانشاه پایان بخش این مراسم بود.