خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی حج در کربلا تجلیل شد

مسئول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در عراق با تبریک روز خبرنگار، خبرنگاران را طلایه داران جبهه آگاهی و بصیرت و مؤثر در فرهنگ سازی کشور معرفی کرد.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی حج از کربلای معلا، حجت الاسلام والمسلمین نجفی روحانی در جلسه توجیهی روحانیان و مداحان عتبات با گرامیداشت 17 مردادماه سالروز شهادت شهید صارمی و روز خبرنگار، این روز را به خبرنگاران کشورمان تبریک گفت.


وی با تجلیل از خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی حج، خبرنگاران را طلایه داران جبهه آگاهی و بصیرت معرفی و تصریح کرد: خبرنگاران در فرهنگ سازی و بصیرت بخشی جامعه نقش ارزشمندی دارند.


مسئول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در عراق با بیان اینکه خبری که از سوی خبرنگار تهیه می شود، بعد بین المللی داشته و از طریق اینترنت و فضای مجازی به راحتی به نقاط مختلف جهان منتقل می شود، بر تربیت خبرنگاران فرهیخته و ولایتمدار تأکید کرد.


براساس این گزارش، در هفدهم مردادماه سال 1377، محمود صارمی خبرنگار خبرگزاریِ جمهوری اسلامی، به همراه هشت نفر از اعضای کنسولگری ایران در مزار شریف افغانستان به دست گروهک تروریستی طالبان به شهادت رسید. به همین مناسبت، شورای فرهنگ عمومی، هفدهم مرداد ماه هر سال را به عنوان «روز خبرنگار» نامگذاری کرد.


| شناسه مطلب: 95553




کربلا خبرنگار