دیدارمسئولان جنبش امل با سرپرست حجاج ایرانی در مکه

نماینده ولی فقیه در امور حج وزیارت در دیدار با مسئولان جنبش امل در مکه تصریح کرد: ملت لبنان با پایمردی توانست برای اولین بارضربه مهلکی به کیان رژیم صهیونیستی وارد کند و دشمن را به هزیمت وا دارد.

حجت الاسلام و المسلمین سید عبدالفتاح نواب که در دیداربا آقای قبلان قبلان عضو هیات رئیسه جنبش امل و رئیس مجلس جنوب لبنان و هیئتی از مسئولان این جنبش سخن میگفت، با تمجید از مقاومت و روحیه بالای مردم لبنان افزود: مردم لبنان با عنایات الهی، امید به آینده و روحیه ای سرشار از نشاط پیروزی تاریخی یی را آفریدند که موجب خوشحالی مسلمانان شد. 


نماینده ولی فقیه در امور حج وزیارت شکست اسرائیل غاصب بدست فرزندان مقاومت را مایه افتخار امت اسلامی دانست و تاکید کرد: کشور دوست و برادر لبنان همیشه مورد توجه برادران شما در ایران بوده و مردم ایران از موفقیت های مردم لبنان شاد و از سختی هایی که برآنها چیره می شود، غمگین می شوند.


وی لبنان و ایران را به مثابه یک پیکره واحد توصیف و ابراز امیدواری کرد که خداوند موفقیت های بیشتر را نصیب مردم لبنان کند.


در این دیدار که در محل بعثه مقام معظم رهبری در مکه مکرمه انجام شد آقای قبلان قبلان رئیس مجلس جنوب لبنان با گرامیداشت یاد امام موسی صدر و دکتر مصطفی چمران، گفت: برای مردم لبنان روحیه مبارزه ، ایستادگی و مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی از این بزرگواران به یادگار مانده است.


عضو هیات رئیسه جنبش امل تاکید کرد: مردم لبنان توانستند رژیم اسرائیل را که از حمایت قدرتهای استکباری برخوردار است با مجاهدت فرزندان مقاومت از سرزمین خود بیرون برانند و به کشورها و امت عربی که پیش از این شکست هایی را از این رژیم متحمل شده بودند، نشان دهند که با ایمان به خدا، اراده قوی و پایمردی و مجاهدت می توان درمبارزه با دشمن پیروز شد.


رئیس مجلس جنوب لبنان همچنین وحدت در میان شیعیان لبنان و تعامل و همکاری طوایف و مذاهب مختلف در صحنه سیاسی امروزاین کشور را یادآور شد و تاکید کرد: فلسطین یک سرزمین اسلامی و عربی است و قضیه فلسطین و قدس عزیز مورد توجه همه مسلمانان است.


وی درادامه سخنان خود فشارها علیه جمهوری اسلامی ایران را بدلیل حمایت از خط مقاومت دانست و گفت: ما معتقدیم که جمهوری اسلامی ایران از حق خود، ملت ایران و ارزش های اسلامی دفاع  می کند و در نهایت پیروز خواهد شد.


وی با اشاره به اینکه امروز وحدت، نزدیک کردن دیدگاهها  و پرهیز از نزاع  لازمه جهان اسلام است، حج را فرصت خوبی برای تعامل ملت های مسلمان و گفتگو درباره مشکلات آنان دانست.


بر پایه این گزارش ، درادامه این دیدار آیت الله حسینی بوشهری جانشین سرپرست حجاج ایرانی نیز فرهنگ همزیستی میان پیروان ادیان ومذاهب مختلف در لبنان را ویژگی مردم این کشور عنوان کرد و گفت: درشرایط کنونی یک نوع همدلی و همراهی بین مجموعه های مختلف لبنانی درمسیرخدمت به دین و اتحاد در مقابل دشمن مشترک دیده می شود.


وی تاکید کرد: اکنون جبهه مقاومت و ایران اسلامی درکنار یکدیگر قرار گرفته اند و باید از این فرصت طلایی استفاده کرد.


سرپرست حجاج ایرانی هم در پایان این دیداربا اشاره به اینکه در جنگ شش روزه برخی ارتش های عرب در مقابل رژیم صهیونیستی دست خود را بالا بردند، تصریح کرد: اراده قوی و توکل به خدا  پیروزی مردم لبنان در جنگ 33 روزه را رقم زد و افتخار بزرگی را برای آنان آفرید.


حجت الاسلام و المسلمین نواب ابرازامیدواری کرد که مردم فلسطین و ساکنان غزه نیز در سایه ایستادگی و مجاهدت های مبارزان فلسطینی طعم پیروزی بر رژیم غاصب اسرائیل را بزودی بچشند.