خانهمطالب
جستجوی پیشرفته
 
 از تاریخ
 تا تاریخ
 
تعامل مؤثر و جلوگیری از اسراف؛ هنر رابط تدارکات هتل‌ها

تعامل مؤثر و جلوگیری از اسراف؛ هنر رابط تدارکات هتل‌ها

مسئول دفتر نمایندگی بعثه در مدینه در دیدار رابطین تغذیه و تدارکات هتل‌های مدینه، ...

یکشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۴
خدمات ویژه برای زائرین عمره: 

تدارکات، پروازها، خدمات امدادی و درمانی+فیلم
خدمات ویژه برای زائرین عمره:

تدارکات، پروازها، خدمات امدادی و درمانی+فیلم

رئیس ستاد عملیات عمره در مکه، در گفتگو با خبرنگاران از ارائه خدمات متنوع به زائرین ...

دوشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۳
تاکید بر تحول در کیفیت غذای زائران عتبات/ در نشست مدیران حج و زیارت و مدیران آشپزخانه ها چه گذشت ؟

تاکید بر تحول در کیفیت غذای زائران عتبات/ در نشست مدیران حج و زیارت و مدیران آشپزخانه ها چه گذشت ؟

نشست هم اندیشی و آسیب شناسی حوزه تغذیه و تدارکات میان مدیران حج و زیارت و آشپزخانه ...

چهارشنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۳
از دریچه دوربین - 42

رستوران حجاج
از دریچه دوربین - 42

رستوران حجاج

سفر حج تجربه جالبی از یک سفر طولانی مدت است؛ جایی که بیش از یک ماه، زائران خانه خدا ...

چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
مسئول واحد تغذیه و تدارکات 

بیشترین میزان طبخ غذای موسم حج برای زائران ایرانی
مسئول واحد تغذیه و تدارکات

بیشترین میزان طبخ غذای موسم حج برای زائران ایرانی

مسئول واحد تغذیه و تدارکات حج 1403 اعلام کرد: هیچ کشوری به اندازه ایران در موسم حج ...

یکشنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۳
تهیه غذای سبک و مقوی برای زائران ایرانی در مشاعر مقدسه

تهیه غذای سبک و مقوی برای زائران ایرانی در مشاعر مقدسه

مسئول تغذیه و تدارکات ستاد عملیات حج تمتع ۱۴۰۳ اعلام کرد: با توجه به نیاز جسمی ...

شنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۳
غذای زائران عتبات در کربلا و نجف چگونه تهیه می شود؟

غذای زائران عتبات در کربلا و نجف چگونه تهیه می شود؟

مدیرکل برنامه ریزی و نظارت بر اسکان، تغذیه و تدارکات زائران عتبات به تبیین اقدامات ...

پنج‌شنبه ۲۱ دی ۱۴۰۲
مسئول تغذیه و تدارکات عملیات حج: امسال هیچگونه مسمومیت غذایی در میان زائران ایرانی نداشتیم

مسئول تغذیه و تدارکات عملیات حج: امسال هیچگونه مسمومیت غذایی در میان زائران ایرانی نداشتیم

مسئول تغذیه و تدارکات عملیات حج تمتع 1402، تامین غذای مناسب هم از نظر کمی و هم کیفی را ...

چهارشنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۲
بوی کباب در مکه؛ اینجا همه چیز طعم عشق دارد....

بوی کباب در مکه؛ اینجا همه چیز طعم عشق دارد....

ینجا خستگی معنا ندارد، خواب جایگاهش را به بیداری داده، چشمها و گوش ها به هوش هستند ...

چهارشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۲
حاجیان خانه خدا و لزوم پرهیز از اسراف و پرخوری

حاجیان خانه خدا و لزوم پرهیز از اسراف و پرخوری

یکی از نکات مهم و قابل توجه حاجیان این است که در سفر حج باید از اسراف و تبذیر ...

چهارشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۲
برنامه غذایی حجاج در حج 1402

برنامه غذایی حجاج در حج 1402

مدیرکل تغذیه و تدارکات حج و عمره گفت: در برنامه غذایی حجاج، غذاهایی قرار گرفته که ...

چهارشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲
طبخ روزانه 151 هزار پرس غذا در آشپزخانه های مکه و مدینه

طبخ روزانه 151 هزار پرس غذا در آشپزخانه های مکه و مدینه

مسؤول ستاد تغذیه و تدارکات حج تمتع 98 اعلام کرد: هم اکنون روزانه 151 هزار پرس غذا در دو ...

چهارشنبه ۹ مرداد ۱۳۹۸
  • ۱
  • ۲
  • ›
  • »
۱۲ از ۱۴ نتیجه
۱ از ۲ صفحه
    نتایج در هر صفحه: 
  • ۱۲
  • ۲۴
  • ۳۶
  • ۴۸
  • ۶۰