خانهمطالب
جستجوی پیشرفته
 
 از تاریخ
 تا تاریخ
 
تغذیه بیش از 87 هزار زائر در ایام تشریق چگونه تأمین شد؟

تغذیه بیش از 87 هزار زائر در ایام تشریق چگونه تأمین شد؟

مسئول تغذیه و تدارکات عملیات حج ۱۴۰۳ ضمن تشریح چگونگی خدمات‌رسانی به زائران در ...

چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
نماینده بعثه در بازدید سرزده ازآشپزخانه مرکزی کربلا؛

سطح بهداشت غذا و محیط طبخ آن رضایت بخش نیست
نماینده بعثه در بازدید سرزده ازآشپزخانه مرکزی کربلا؛

سطح بهداشت غذا و محیط طبخ آن رضایت بخش نیست

نماینده بعثه مقام معظم رهبری در عراق روز گذشته به صورت سرزده در آشپزخانه مرکزی ...

دوشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۱