حج نگار_33/ همقدم با هاجر(س)
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در جمع حجاج نخبه زن، بانوان فلسطینی را نمونه ای از پیروان حقیقی حضرت هاجر(س) در عصر کنونی خواند که اسماعیلهایشان را به مسلخ عشق میفرستند و شکست را به کام دشمن میریزند.
بهگزارش پایگاه اطلاعرسانی حج، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در جمع حجاج نخبه زن، بانوان فلسطینی را نمونه ای از پیروان حقیقی حضرت هاجر(س) در عصر کنونی خواند که اسماعیلهایشان را به مسلخ عشق میفرستند و شکست را به کام دشمن میریزند.
در این نشست، حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با تشکر از نویسندگان مقالات در تشریح نقش بانوان تاثیرگذار تاریخ اسلام به شخصیت سه بانوی بزرگ این سرزمین، حضرت هاجر(س) حضرت خدیجه(س) و حضرت فاطمه زهرا(س) در روند هدایت انسانها اشاره کرد.
وی حضرت هاجر(س) را یک انسان ممتاز و بانوی فهیم دانست که تمام پیامبران و مومنین مزار او را طواف میکنند و گفت: حضرت هاجر وقتی فهمید دستور خداست که در سرزمین سوزان مکه برای اقامه نماز بماند، پذیرفت با طفل شیرخوارش تنها در این سرزمین بماند و در زمان دستور قربانی شدن فرزند خود اسماعیل هم خم به ابرو نیاورد و تسلیم فرمان الهی بود.
سرپرست حجاج ایرانی با اشاره به فداکاری زنان فلسطینی در عصر کنونی گفت: امروز نیز در غرب آسیا مادرانی فرزندانشان را که به سختی بزرگ کردهاند، هاجروار به مسلخ عشق در راه خدا میفرستند و این عزم و اراده و فداکاری آنها، شکست را جرعه جرعه به کام دشمنان میریزد.
مهمترین اخبار و گزارشهای مراسم عظیم حج را در "حجنگار" ببینید:
حل حوائج مؤمنین؛ حلاوتی شیرینتر از حج
با سفرنامه ها/ پایان حج با گمشدن سفرنامه
تقدیر رابطین روحانیون کاروانها از موضع گیری دقیق سرپرست حجاج ایرانی در رفع بازداشت یک روحانی