ضرورت توجه به سلامت و امنیت غذایی زائران عتبات عالیات ضرورت توجه به سلامت و امنیت غذایی زائران عتبات عالیات ضرورت توجه به سلامت و امنیت غذایی زائران عتبات عالیات بعثه مقام معظم رهبری در گپ بعثه مقام معظم رهبری در سروش بعثه مقام معظم رهبری در بله
ضرورت توجه به سلامت و امنیت غذایی زائران عتبات عالیات ضرورت توجه به سلامت و امنیت غذایی زائران عتبات عالیات ضرورت توجه به سلامت و امنیت غذایی زائران عتبات عالیات ضرورت توجه به سلامت و امنیت غذایی زائران عتبات عالیات ضرورت توجه به سلامت و امنیت غذایی زائران عتبات عالیات

ضرورت توجه به سلامت و امنیت غذایی زائران عتبات عالیات

تهیه غذا در آشپزخانه های مرکزی و به صورت متمرکز، توجه به سلامت وامنیت غذایی زائران، عدم طبخ غذا در آشپزخانه های خودپخت ،اهتمام به نظارت در بحث تهیه و طبخ و توزیع غذا در نشست بررسی و آسیب شناسی تغذیه و تدارکات بررسی شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج به نقل از روابط عمومی سازمان حج و زیارت؛ آقای سید صادق حسینی که در راس هیئتی به منظور بررسی هر چه بیشتر خدمت رسانی به زائران عتبات عالیات و کاهش دغدغه های مدنظر در حوزه اجرایی به عراق سفر کرده است در نشست بررسی و آسیب شناسی تغذیه و تدارکات، مشکلات و پیشنهادات مطرح شده در حوزه تغذیه از سوی مسئولان ذیربط در حوزه عتبات و شرکت های طرف قرارداد عراقی را بررسی کرد.


وی گفت: در عراق افراد زیادی هستند که تمایل دارند با سازمان حج و زیارت که متولی امر اعزام زائران ایرانی است همکاری نمایند که بسیاری از این افراد مورد شناخت مسئولان سازمان هستند اما سازمان بنابر اعتماد کسب شده انتخاب خود را در این خصوص انجام داده است.


وی خطاب به افراد طرف قرارداد سازمان حج و زیارت گفت: با توجه به سیاست جدیدی که در این سازمان مبنی بر تمرکز امور در اسکان و حمل و نقل و تغذیه اعلام شده، آمادگی های لازم در صورت افزایش تعداد زائران برای خدمت رسانی هرچه بهتر وجود داشته باشد.


رئیس سازمان حج و زیارت با بیان اینکه در صورت بازگشایی مرزهای زمینی بر تعداد متقاضیان زیارت عتبات افزوده می شود، گفت: در صورت بازگشایی مرز زمینی اعزام ها افزایش قابل توجهی خواهد داشت لذا این آمادگی وجود داشته باشد تا دغدغه ما نیز رفع شود.


تهیه غذا در آشپزخانه های مرکزی و به صورت متمرکز، توجه به سلامت وامنیت غذایی زائران، عدم طبخ غذا در آشپزخانه های خودپخت ،اهتمام به نظارت در بحث تهیه و طبخ و توزیع غذا و.... نیز در این نشست مطرح و دست اندرکاران راهکارهای بهبود خدمات رسانی را ارائه کردند.




نظرات کاربران